Apotheek bezorger

Apotheek bezorger

Apotheek bezorger

Zoekt u naar een betrouwbare en ervaren apotheek bezorger voor het vervoer van uw (dringende) geneesmiddelen? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Het verzenden van medicijnen (op een juiste wijze) vergt een betrouwbare en ervaren koerier. Elk pakket dat verzonden moet worden is waardevol en vraagt om een speciale behandeling. Bij Breda Koeriers zorgen wij voor een snel transport door een vakkundige chauffeur; ook ’s nachts.

Meer informatie over wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan om meer inzicht in het kostenplaatje te krijgen.

potheek bezorger nodig? Wij staan voor u klaar!

Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt.

Of u nu gevaarlijke stoffen of speciale medicijnen vervoerd wilt hebben; bel met een van onze planners en zij zullen alles voor u regelen. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij ervoor dat uw goederen snel (dus zonder omweg en uiterst zorgvuldig) op de gewenste locatie aankomt. Of dat nu in Brabant, Groningen of ergens anders in Europa is; wij kunnen het realiseren.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als apotheek bezorger óf kunnen wij u al ergens mee van dienst zijn? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie. Dit kunt u doen via het formulier op onze website. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!