Apotheek koerier

Apotheek koerier

Apotheek koerier

Wilt u een ervaren apotheek koerier inschakelen voor het vervoer van uw (dringende) medicijnen? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Kleinere leveringen kunnen wij eenvoudig realiseren per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending van geneesmiddelen kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte via onze website aan. Deze optie is gratis en geheel vrijblijvend. Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel komen.

Apotheek koerier gezocht? Kom direct in contact!

Een goedkope, ervaren en betrouwbare koerier die razendsnel en veilig uw pakket aflevert – daar staan wij voor. Al meer dan 18 jaar zijn wij een betrouwbaar koeriersbedrijf voor de zending van werkelijk alle papieren, pakketten en goederen die u maar kunt bedenken. Dit doen wij niet slechts voor regionale bestemmingen; wij kunnen u namelijk ook verder helpen met internationale en Europese verzendingen.

Bij Breda Koeriers hanteren wij een persoonlijke benadering en een zeer transparante werkwijze. Door onze transparantie kunt u altijd zien waar uw zending is. Dat is wel zo handig! Daarbij is geen bestemming voor ons te ver. Vaak is onze chauffeur binnen 30 minuten ter plaatse en door ons diverse wagenpark kunnen wij leveringen van alle soorten en maten realiseren.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een apotheek koerier? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!