Geneesmiddelen transport

Geneesmiddelen transport

Geneesmiddelen transport

Bent u op zoek naar professionele geneesmiddelen transport en wilt u dit laten realiseren door een ervaren organisatie? Dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Geneesmiddelen transport inschakelen? Breda Koeriers is uw partner!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Daarnaast zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Bovendien bezitten wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid binnen de rijvaardigheid bevestigt.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol in de geneesmiddelen transport? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie. Zij staan graag voor u klaar en kunnen u meer vertellen over onze werkwijze (en bijbehorende tarieven)!

NEEM CONTACT OP!