Koerier farmacie

Koerier farmacie

Koerier farmacie

Als u gebruik wilt maken van een koerier farmacie, dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Of u nu gevaarlijke stoffen of speciale medicijnen vervoerd wilt hebben; bel met een van onze planners en zij zullen alles voor u regelen. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij ervoor dat uw goederen snel (dus zonder omweg en uiterst zorgvuldig) op de gewenste locatie aankomt. Of dat nu in Brabant, Groningen of ergens anders in Europa is; wij kunnen het realiseren!

Meer weten over het financiële plaatje van onze diverse diensten? Wacht niet en vraag dan vrijblijvend een offerte via onze website aan, zodat wij een prijsvoorstel op maat kunnen maken.

Koerier farmacie inschakelen? Wij staan binnen 30 minuten klaar!

Bij ons betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor een koeriersdienst, omdat wij geen toeslagen rekenen voor bijvoorbeeld bezorging in het weekend of in de nacht. Dit is, ten opzichte van andere koeriersbedrijven, een belangrijk voordeel om voor een van onze koeriersdiensten te kiezen. Daarbij hanteren wij altijd een persoonlijke benadering en werken we transparant. Klanten kunnen door onze transparantie (m.b.v. een track-and-trace systeem) altijd weten waar hun zending is.

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid in rijvaardigheid.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier farmacie óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!