Medicatievervoer

Medicatievervoer

Medicatievervoer

Breda Koeriers is uw betrouwbare partner voor medicatievervoer. Wij hanteren een persoonlijke benadering en zijn transparant over onze werkwijze. De chauffeurs die uw pakketje vervoeren zijn vast in dienst en hebben vaak al jarenlang ervaring. Hierdoor is uw risico minimaal. Voor elk pakketje verzorgen wij een bijpassende verzendwijze. Of het nu gaat om een klein pakketje medicijnen of pallets vol. Door ons uitgebreide wagenpark hebben we altijd een voertuig dat geschikt is voor uw zending.

Wilt u meer informatie over medicatievervoer door Breda Koeriers? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Snel, voordelig en veilig transport van medicijnen

Als u kiest voor Breda Koeriers voor medicatievervoer, profiteert u van verschillende voordelen. Allereerst bent u verzekerd van een lage prijs. Wij hanteren namelijk geen minimaal bedrag per levering. Daarbij starten onze tarieven vanaf slechts €0,56 per kilometer. Ook staan we dag en nacht voor u klaar om zendingen te vervoeren. Zelfs voor een spoedlevering kunt u dag en nacht bij ons terecht. Wij kunnen al binnen 30 minuten bij u op locatie zijn. Ook zijn al onze wagens voorzien van een Track & Trace systeem. Hierdoor kunnen wij altijd in real-time de bestemming van uw zending achterhalen. Tevens zien we hoe laat de zending op locatie zal zijn. De status kunt u altijd bij ons opvragen. Ten slotte is uw pakket altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw zending.

Vrijblijvende offerte voor medicatievervoer

Breda Koeriers staat dag en nacht voor u klaar om allerlei soorten zendingen te versturen. Wij kunnen nagenoeg alle transportoplossingen bieden voor elke zending. Wilt u medicatievervoer laten verzorgen door Breda Koeriers? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Een van onze medewerkers zal u vervolgens een passende prijsopgave toesturen.

NEEM CONTACT OP!