Medicijn bezorger

Medicijn bezorger

Medicijn bezorger

Wilt u gebruik maken van de diensten van een medicijn bezorger? Wij, van Breda Koeriers, beschikken over jarenlange ervaring in het transport van geneesmiddelen! Het juist vervoeren van medicijnen vraagt om een betrouwbare en ervaren koerier. Elk pakket dat verzonden moet worden is waardevol en vraagt om een speciale behandeling. Bij Breda Koeriers zorgen wij daarom voor een snel transport door een vakkundige chauffeur. Niet alleen overdag, maar ook ’s nachts.

Nieuwsgierig geworden naar de verschillende mogelijkheden? Vraag dan direct en vrijblijvend een offerte via onze website aan. Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw verzending komen.

Medicijn bezorger gezocht? Neem direct contact op!

Naast bezorger voor medicijnen, staan we ook nog voor u klaar op het gebied van andere koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransport, documentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren juist altijd een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Bij Breda Koeriers hanteren wij een persoonlijke benadering en een zeer transparante werkwijze. Door onze transparantie kunt u altijd zien waar uw zending is. Dat is wel zo handig! Daarbij is geen bestemming voor ons te ver. Vaak is onze chauffeur binnen 30 minuten ter plaatse en door ons diverse wagenpark kunnen wij leveringen van alle soorten en maten realiseren.

Wij zijn uw medicijnbezorger

Daarnaast hebben wij ook in elk voertuig een track-and-trace systeem zitten, zodat wij uw zending altijd nauwkeurig voor u kunnen volgen. Natuurlijk beschikken wij ook over goede chauffeurs, die uw zending veilig en met een glimlach af zullen geven op de gewenste bestemming. Bovendien zijn wij ook erkend door enkele belangrijke partijen binnen onze branche. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning én een getuigschrift van vakbekwaamheid in rijvaardigheid van het CBR.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een medicijn bezorger óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem dan gerust even, in beide gevallen, contact met ons op. Dit kunt u doen via het formulier op onze website óf door even te bellen. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Onze bezorger voor medicijnen staat graag voor u klaar!

NEEM CONTACT OP!