Medicijn koerier

Medicijn koerier

Medicijn koerier

Wilt u een medicijn koerier inschakelen, die ook ’s nachts aan het werk is? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar! Wij staan graag voor u klaar op het gebied van koeriersdiensten, door het hele land en daar buiten. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten, alles is bij ons mogelijk, voor een scherpe prijs! Wij rekenen geen extra toeslagen in de weekenden of avonden, maar bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf €0,56 per kilometer. Hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Koerier voor medicijnen nodig? Breda Koeriers staat voor u klaar!

Of u nu gevaarlijke stoffen of speciale medicijnen vervoerd wilt hebben, bel met een van onze planners en die gaan alles voor u regelen. Met ons uitgebreide wagenpark hebben wij gegarandeerd een vervoersmiddel dat bij uw zending past. Met een caddy, bestelbus of bakwagen zorgen wij dat uw bestelling snel, zonder omweg en uiterst zorgvuldig op bestemming aankomt. Of dat nu in Breda is of door heel Europa; bij Breda Koeriers verzenden wij als koerier voor medicijnen uw pakket voor een vaste lage prijs.

Bij Breda Koeriers hanteren wij een persoonlijke benadering en een zeer transparante werkwijze. Door onze transparantie kunt u altijd zien waar uw zending is. Dat is wel zo handig! Daarbij is geen bestemming voor ons te ver. Vaak is onze chauffeur binnen 30 minuten ter plaatse en door ons diverse wagenpark kunnen wij leveringen van alle soorten en maten realiseren.

Meer weten?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een medicijn koerier? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan. Tot ziens bij Breda Koeriers!

NEEM CONTACT OP!