• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Pakketdienst koerier

Home Pakketdienst koerier

Die pakketdienst die wij aanbieden wordt uitgevoerd door een ervaren koerier van ons bedrijf. Wij halen uw pakket bij u op locatie op, om deze vervolgens zowel nationaal als internationaal te bezorgen. De zending is bij ons altijd goed verzekerd tijdens het transport en we behandelen uw pakket uiterst zorgvuldig.
  • Track & trace bij elk pakket
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • Koerier 24/7 bereikbaar

Koeriersdienst

Aanhanger transport

Scheepsleveringen

Groupage transport

Internationaal transport

Een snelle pakketdienst door een ervaren koerier

Onze koerier voert uw pakketdienst uit, voor zowel kleine oplages als grote. Wij vervoeren de pakketten met aanhanger of, wanneer de zending de afmetingen voor regulier wegvervoer overschrijden, via vrachtwagentransport. Heeft u exceptioneel transport, zoals machineonderdelen? Ook dan schakelt u de koerier voor pakketdienst in. Schakel ons gelijk in voor uw bouwplaatslevering en wij versturen uw zending naar een pand in aanbouw. Indien nodig, versturen wij uw pakket via scheepslevering of per vliegtuig. Zelf de zorg om een petrochemische levering nemen wij voor u uit handen! Wij verzenden werkelijk elk pakket voor u – ongeacht de massa of afmeting.

Wij bezorgen uw pakket wereldwijd op de juiste locatie

Wilt u een van onze scherp geprijsde pakketdiensten boeken en hiervoor een afspraak maken met een koerier? Vraag dan direct een offerte aan. Heeft u een vraag over uw zending? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers