Spoed koeriersdienst

Geen bestemming is ons te ver

Spoed koeriersdienst

Breda Koeriers

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare spoed koeriersdienst? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het bezorgen van verschillende soorten pakketten op zowel nationale als internationale bestemmingen. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten; alles is bij ons mogelijk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust even een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Spoed koeriersdienst

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Spoed koeriersdienst nodig?

Breda Koeriers is uw partner!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Veilig en snel

Zo bezorgen wij uw pakket

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Spoed koeriersdienst
Spoed koeriersdienst

Neem contact op!

Wij helpen je graag

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als spoed koeriersdienst (in de regio van Brabant en Zeeland) óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan in beide gevallen gerust even contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!