Spoed koeriersdienst

Home>Spoedkoerier>Spoed koeriersdienst
Spoed koeriersdienst

Spoed koeriersdienst

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare spoed koeriersdienst? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het bezorgen van verschillende soorten pakketten op zowel nationale als internationale bestemmingen. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten; alles is bij ons mogelijk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan gerust even een offerte aan via onze website. Wij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spoed koeriersdienst nodig? Breda Koeriers is uw partner!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid.

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als spoed koeriersdienst (in de regio van Brabant en Zeeland) óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan in beide gevallen gerust even contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)