Spoedkoerier internationaal

Geen bestemming is ons te ver

Spoedkoerier internationaal

Breda Koeriers

Bent u op zoek naar een spoedkoerier internationaal voor een specifieke verzending? Wij, van Breda Koeriers, helpen u graag verder! Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het bezorgen van verschillende soorten pakketten op zowel nationale als internationale bestemmingen. Of het nu gaat om een nationale zending van medicijnen of een internationale zending van documenten; alles is bij ons mogelijk en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen! Zij vertellen u graag meer en helpen u verder met uw vraagstuk.

Spoedkoerier internationaal

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Spoedkoerier internationaal?

Breda Koeriers is uw specialist!

Wij vinden flexibiliteit en service erg belangrijk. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we ervoor dat de zending wordt afgeleverd volgens uw wensen. Dankzij onze vele verschillende dienstmogelijkheden kunnen wij u altijd de service bieden waar u naar op zoek bent. Heeft u bijvoorbeeld een spoedkoerier nodig? Dan staan wij binnen een half uur bij u op de gewenste locatie; ongeacht het tijdstip en de dag in de week.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

De veiligheid

Voor uw goederen

Daarnaast zijn wij ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Bovendien bezitten wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid binnen de rijvaardigheid bevestigt.

Spoedkoerier internationaal
Spoedkoerier internationaal

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een spoedkoerier internationaal? Wacht dan niet en vraag (vrijblijvend) een offerte bij ons aan! Dit kunt u doen door het formulier op onze website in te vullen. Wij zullen vervolgens snel met een passend prijsvoorstel voor uw situatie komen.

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!