Spoedtransport Breda

Geen bestemming is ons te ver

Spoedtransport Breda

Breda Koeriers

Zoekt u naar spoedtransport Breda voor medicijnen, documenten of andere pakketten? Dan bent u bij Breda Koeriers helemaal aan het juiste adres! Wij zijn opgericht in 2002 en beschikken inmiddels al over meer dan 45 medewerkers, die dagelijks werkzaam zijn in de levering van pakketten van punt A naar punt B. Wij rijden onder andere in verschillende soorten busjes, bakwagens en af en toe zelfs vrachtwagens. Wij hechten grote waarde aan veiligheid en kunnen daarnaast ook flexibel met de wensen en eisen van onze klanten omgaan.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zending kunnen betekenen? Vraag direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan! Een van onze medewerkers zal vervolgens snel met een passend prijsvoorstel voor uw gewenste situatie komen.

Spoedtransport Breda

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Breda Koeriers is uw partner!

Ontdek onze voordelen

Als u ervoor kiest om uw levering door Breda Koeriers te laten uitvoeren, dan profiteert u van meerdere voordelen. Allereerst werken wij niet met een minimum bedrag per levering; u kunt ons dus al inschakelen voor het verzenden van slechts één envelop. Daarnaast hanteren wij ook scherpe tarieven, die starten vanaf slechts €0,56 per kilometer. Of de bestemming nu regionaal, nationaal of internationaal verzonden is; wij zorgen ervoor dat het pakketje op het juiste adres aan komt. Bovendien is uw pakket altijd verzekerd tegen diefstal, verlies en/of beschadiging. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u, als klant, nooit onverwachte kosten moet betalen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Snelheid en flexibiliteit

Onze waarden

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook de veiligheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Spoedtransport Breda
Spoedtransport Breda

Neem contact op!

Wij helpen u graag

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol binnen de spoedtransport Breda? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!