• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Documentenvervoer

Bent u op zoek naar een gedegen partij voor uw documentenvervoer? Reppel Koeriers heeft heel veel ervaring met het vervoer van belangrijke documenten, denk aan aanbestedingen voor de bouw, rechtbankdocumenten en dossiers voor advocaten en notarissen etc. Omdat al onze wagens Track & Trace hebben en wij rechtstreeks naar het losadres rijden en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn is het risico voor u minimaal.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Uw documentenvervoer in goede handen

Bij Reppel Koeriers worden uw documenten en poststukken in perfecte staat op de overeengekomen plaats en tijd aan de juiste persoon overhandigd. Op deze wijze heeft u de zekerheid dat uw waardevolle stukken op tijd, veilig en in perfecte staat op de juiste plaats worden bezorgd. Deze stukken zullen met de grootste zorg en integriteit, middels een vooraf afgesproken protocol worden afgehaald of gebracht, zowel binnen Nederland als internationaal. Onze representatieve chauffeurs brengen uw belangrijke documenten op een snelle en discrete wijze naar de plaats van bestemming.

Bel ons voor een gratis offerte

Bent u benieuwd hoe duur documentenvervoer bij ons is? Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl. Dan vertellen wij u graag meer. Wij hanteren geen minimum tarieven en wij rekenen nooit extra`s zoals diesel-, file-, avond-, nacht- of weekendtoeslag. Met documentenvervoer van Reppel Koeriers komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers