Scheepsleveringen

Reppel Koeriers

SNELLE LEVERING

Aan schepen

Dagelijks krijgt Reppel Koeriers opdrachten om leveringen aan schepen uit te voeren in de zogenoemde ‘ARA driehoek’, dit wil zeggen de zeehavens in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Wilt u proviand of spares laten bezorgen bij een schip in binnen of buitenland, dan bent u bij ons aan het goede adres! Reppel Koeriers heeft jarenlange ervaring in het leveren aan schepen, het zogenaamde ‘delivery on board’ of ‘delivery alongside vessel’, en weet als geen ander de weg binnen de Europese zeehavens.

KOERIERS-
DIENSTEN

AANHANGER-
TRANSPORT

SCHEEPS-
LEVERINGEN

Documenten-
vervoer

INTERNATIONAAL TRANSPORT

WERKGEBIED

Alle transportoplossingen

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

VEILIG AFLEVEREN

(Gevaarlijke) goederen scheepvaart

Bij het aanleveren van (gevaarlijke) goederen aan de scheepvaart komt veel kijken. Continue dient er afstemming plaats te vinden tussen de scheepsagent en de planning om de goederen op het juist moment op de juiste plaats bij het schip te bezorgen. Door steeds strengere regelgeving op de terminals wordt het aan boord leveren steeds complexer. Kennis van de dagelijkse gang van zaken is dan van cruciaal belang.

SPOEDKOERIER

De mogelijkheden

Heeft u met spoed een koerier nodig die de medicijnen wegbrengt? Zodra u ons belt voor een spoedlevering van uw medicijnen, sturen wij binnen 30 minuten een koerier bij u langs. Bij spoedzendingen baseren wij de prijs op de grootte, het gewicht van het pakket en het aantal kilometers. Hoelang de levering duurt, is geheel afhankelijk van de bestemming. Wij rijden speciaal voor uw zending, zodat we geen omwegen hoeven te nemen. Bel voor een gratis offerte naar 085-8768833 of stuur een e-mail naar info@reppelkoeriers.nl.