• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Scheepsleveringen

Dagelijks krijgt Reppel Koeriers opdrachten om leveringen aan schepen uit te voeren in de zogenoemde ‘ARA driehoek’, dit wil zeggen de zeehavens in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Wilt u proviand of spares laten bezorgen bij een schip in binnen of buitenland, dan bent u bij ons aan het goede adres! Reppel Koeriers heeft jarenlange ervaring in het leveren aan schepen, het zogenaamde ‘delivery on board’ of ‘delivery alongside vessel’, en weet als geen ander de weg binnen de Europese zeehavens.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Bij het aanleveren van (gevaarlijke) goederen aan de scheepvaart komt veel kijken. Continue dient er afstemming plaats te vinden tussen de scheepsagent en de planning om de goederen op het juist moment op de juiste plaats bij het schip te bezorgen. Door steeds strengere regelgeving op de terminals wordt het aan boord leveren steeds complexer. Kennis van de dagelijkse gang van zaken is dan van cruciaal belang.

Onze chauffeurs weten als geen ander dat er altijd nood is bij scheepleveringen. Zij hebben allemaal ervaring met het aan boord laten afstempelen van CRM en de afhandeling bij de douane, zo kunnen wij een soepele levering bewerkstelligen voor u.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers