• Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd
  • 24/7 bereikbaar
Offerte aanvragen

Hand carry luchtvracht

Heeft u een kleine zending met extreem veel spoed? De snelste mogelijkheid om dit pakket in het land van bestemming te krijgen is dan ook met de On Board Courier service (OBC) van Reppel Koeriers. Een ervaren koerier begeleidt uw zending persoonlijk en neemt het pakket mee in de handbagage of checkt het in als ruimbagage. Let er wel op dat ADR/gevaarlijke goederen nooit meegenomen kunnen worden als handbagage of ruimbagage.

Onze werkgebieden

Het werkgebied van ons koeriersbedrijf gaat verder dan alleen Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Raamsdonksveer. Wij komen uw zending ook gewoon ophalen wanneer u in Spijkenisse, Delft, Rotterdam of bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht gevestigd bent. Uiteraard houdt onze dienstverlening niet op bij de Nederlandse grenzen. We handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen af. Wij bieden u nagenoeg alle transportoplossingen en zorgen dat u de perfecte oplossing voor uw verzending ontvangt.

Onze koerier is tijdens een dergelijk transport altijd direct bereikbaar, u ontvangt het mobiele nummer van onze koerier, zodat u te allen tijde onze koerier kunt bereiken.

E zijn diverse varianten van deze manier van vervoeren mogelijk, wij denken graag met u mee en zoeken naar de snelste mogelijkheid om uw pakket in het land van bestemming te krijgen.

 

Breda Koeriers maakt gebruik van EasyTrans

Wij werken met een Track & Trace systeem waardoor u met één telefoontje meteen weet waar uw zending zich bevind en hoe laat deze wordt bezorgd. Al onze wagens zijn uitgerust met dit Track & Trace systeem, wij rijden rechtstreeks naar het losadres en werken met vaste chauffeurs die vaak al vele jaren in dienst zijn, hierdoor is het risico voor u minimaal. Wij zijn vrijwel altijd binnen een half uur aanwezig bij een spoedrit, zo niet dan melden wij dit netjes. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar én beschikbaar!

 

  • Track & Trace bij elke zending
  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Uw zending altijd goed verzekerd

Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn! Altijd de service die u verwacht van Breda Koeriers