Koerier Brabant

Home>Koeriersdienst 24/7>Koerier Brabant
Koerier Brabant

Koerier Brabant

Bent u op zoek naar een de beste koerier Brabant en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, hebben al meer dan 18 jaar ervaring binnen de branche van verzendingen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf dat in heel Europa actief is. Dagelijks zijn er 45 medewerkers aan het werk voor een klantengroep van meer dan 500 verschillende factuuradressen. Wat uw wensen en eisen ook zijn; wij zorgen er voor dat uw zending altijd veilig en snel op de juiste plaats terecht komt!

Wilt u meer informatie over de tarieven die wij hanteren? Wacht dan niet en vraag vrijblijvend een offerte via onze website aan! Wij zullen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koerier Brabant | Breda Koeriers helpt u verder!

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van allerlei verschillende soorten koeriersdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medicijnentransportdocumentenvervoer of aanhanger transport. Wij rekenen nooit toeslagen (voor bijvoorbeeld het weekend of de avonduren) óf minimumtarieven, maar hanteren altijd juist een vaste lage prijs! Hierdoor zult u nooit achteraf onverwachtse kosten binnenkrijgen.

Daarnaast kunt u ook altijd op de hoogte blijven van de status van verzending door het track-and-trace systeem, dat in al onze voertuigen is geïnstalleerd. Wij beschikken ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid én zorgen er altijd voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, beschadiging en verlies.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Brabant óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Neem in beide gevallen gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)