Koerier Zierikzee

Geen bestemming is ons te ver

Koerier Zierikzee

Breda Koeriers

Zoekt u naar een koerier Zierikzee om documenten, medicijnen of andere producten te versturen? Wij, van Breda Koeriers, helpen u graag verder! Ons werkgebied gaat veel verder dan alleen de omgeving van Breda. Wij komen uw zending namelijk ook gewoon ophalen in Rotterdam, Maastricht of Groningen en verzorgen de verzending zelfs tot aan andere plaatsen binnen Europa. Wij handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen voor een grote klantengroep af en zorgen ervoor dat deze levering veilig en snel uitgevoerd wordt.

Wilt u meer informatie over hoe wij precies te werk gaan en welk soort goederen wij vervoeren? Bekijk dan gerust even onze dienstenpagina of neem contact met een van onze medewerkers op.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Koerier Zierikzee nodig?

Breda Koeriers helpt u verder!

Wij bieden verschillende soorten diensten aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spoedkoerier, die binnen een hele korte tijd de zending kan ophalen en afleveren, maar ook aan luchttransport, aanhanger transport of medicijnen transport. Wij bezitten voor alle zendingen die wij vervoeren de juiste papieren zodat we veilig te werk kunnen gaan. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw pakket verzekerd is tegen diefstal, verlies en beschadiging. Zo komt u nooit voor onverwachte (negatieve) verrassingen te staan.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Veiligheid waarborgen

NIWO-vergunning

Wij zijn bovendien ook erkend door grote en belangrijke partijen binnen onze branche. Zo hebben wij bijvoorbeeld een NIWO-vergunning voor goederenvervoer, om zo de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Tot slot bezitten wij ook een getuigschrift van het CBR, dat onze vakbekwaamheid binnen de rijvaardigheid bevestigt.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een koerier Zierikzee? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan! Een van onze medewerkers zal snel met een passend prijsvoorstel voor uw gewenste situatie komen.

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!