Pakketdienst Brabant

Geen bestemming is ons te ver

Breda Koeriers

Pakketdienst Brabant

Bent u op zoek naar een pakketdienst Brabant en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar om u verder te helpen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels zijn er dagelijks al meer dan 45 mensen werkzaam in de levering van verschillende soorten pakketten van A naar B. Wij beschikken over verschillende soorten busjes, bakwagens en zelfs over vrachtwagens om de bezorgingen veilig en snel te kunnen realiseren. Wij bezorgen op zowel nationaal als internationaal schaalniveau en dat maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar uw verzending en wat de bijbehorende tarieven zijn? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en kunnen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Breda Koeriers

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Pakketdienst Brabant

Breda Koeriers helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

In Breda en omstreken

Ruim 18 jaar ervaring

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het vak en weten raad met iedere soort zending. Naast het feit dat ons koeriersbedrijf Breda en omstreken bedient kunnen wij u ook verder helpen als u in Rotterdam, Groningen of Maastricht gevestigd bent. Of u nu een brief met spoed wilt verzenden óf een lading pallets naar het buitenland wilt zenden; wij kunnen het voor u realiseren.

Breda Koeriers
Breda Koeriers

Neem contact op!

24/7 bereikbaar

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Brabant óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!