Pakketdienst Brabant

Home>Koeriersdienst 24/7>Pakketdienst Brabant
Pakketdienst Brabant

Pakketdienst Brabant

Bent u op zoek naar een pakketdienst Brabant en omstreken? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar om u verder te helpen! Breda Koeriers is opgericht in 2002 en inmiddels zijn er dagelijks al meer dan 45 mensen werkzaam in de levering van verschillende soorten pakketten van A naar B. Wij beschikken over verschillende soorten busjes, bakwagens en zelfs over vrachtwagens om de bezorgingen veilig en snel te kunnen realiseren. Wij bezorgen op zowel nationaal als internationaal schaalniveau en dat maar liefst 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wilt u dat wij op maat met u meekijken naar uw verzending en wat de bijbehorende tarieven zijn? Vraag direct en vrijblijvend een offerte bij ons aan! Wij zullen de mogelijkheden met u bespreken en kunnen snel met een passend prijsvoorstel komen.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pakketdienst Brabant | Breda Koeriers helpt u verder!

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het vak en weten raad met iedere soort zending. Naast het feit dat ons koeriersbedrijf Breda en omstreken bedient kunnen wij u ook verder helpen als u in Rotterdam, Groningen of Maastricht gevestigd bent. Of u nu een brief met spoed wilt verzenden óf een lading pallets naar het buitenland wilt zenden; wij kunnen het voor u realiseren.

Neem contact op!

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een pakketdienst Brabant óf heeft u nog enkele vragen over onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)