Pakketdienst Willemstad

Geen bestemming is ons te ver

Pakketdienst Willemstad

Breda Koeriers

Wilt u een pakketdienst Willemstad en omgeving inhuren? Wij, van Breda Koeriers, staan graag voor u klaar! Wij staan graag voor u klaar als het gaat om koeriersdiensten in allerlei vormen en soorten. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies hoe we elke zending op de juiste manier moeten afleveren, zonder dat u zich hier als klant druk om hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat uw zending op elk moment veilig en snel op het juiste adres afgeleverd wordt!

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw gewenste situatie kunnen betekenen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte via onze website aan om meer inzicht in het financiële plaatje te krijgen.

Pakketdienst Willemstad

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Pakketdienst Willemstad?

Breda Koeriers staat voor u klaar!

Als u kiest voor Breda Koeriers, dan profiteert u van vele voordelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met een spoedkoerier binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Daarnaast zijn al onze voertuigen voorzien van een track en trace systeem, waardoor uw zending altijd te volgen is. Daarnaast berekenen wij nooit extra toeslagen voor bijvoorbeeld de avonduren of weekenden. Wij bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week vanaf €0,56 per kilometer! Wij rekenen altijd scherpe prijzen en nooit een minimum tarief. U kunt ons al inhuren voor de aflevering van 1 envelop.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

Onze waarden

Snelheid en flexibiliteit

Naast snelheid en flexibiliteit vinden wij ook veiligheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Daarom zorgen wij er altijd voor dat we de juiste papieren hebben voor de zending die u wilt laten afleveren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een NIWO-vergunning voor goederenvervoer van derden om de veiligheid van uw goederen te kunnen waarborgen. Daarnaast bezitten wij ook een getuigschrift van vakbekwaamheid van het CBR.

Pakketdienst Willemstad
Pakketdienst Willemstad

Neem contact op!

Wij helpen u graag!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze rol als pakketdienst Willemstad óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!