Bezorger apotheek

Home>Medicijnen koerier>Bezorger apotheek
Bezorger apotheek

Bezorger apotheek

Breda Koeriers is uw betrouwbare bezorger apotheek. Wij kunnen medicijnen en andere speciale goederen van de apotheek met veel zorg voor u op de gewenste locatie brengen. Onze chauffeurs zijn vast in dienst en hebben al vele jaren ervaring met bijzonder transport. Hierdoor is het risico voor u zeer beperkt. Tevens rijden de chauffeurs altijd exclusief voor u. Ze gaan dus rechtstreeks met de medicijnen naar de bezorglocatie. Ook kunnen we tijdens de gehele rit de bezorgwagen in real-time volgen. Informatie over waar uw bestelling is en hoe laat deze aankomt kunt u altijd bij ons opvragen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als bezorger voor uw apotheek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen al uw vragen over onze koeriersdienst beantwoorden.

Wilt u teruggebeld worden?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Breda Koeriers is uw betrouwbare bezorger

Wij hechten veel waarde aan flexibiliteit en service. We denken altijd mee en geven passend advies op maat voor uw de bezorging van medicijnen en andere apotheekproducten. Zo zorgen we er samen voor dat uw zending snel en zorgvuldig op bestemming komt. Hiervoor kiezen wij de bezorgwagen die het meest geschikt is. Dankzij ons eigen wagenpark kunnen we scherpe prijzen hanteren voor al uw zendingen. Zelfs tijdens ritten ’s nachts of in het weekend brengen wij geen extra kosten in rekening. Bovendien zijn onze chauffeurs ervaren en gaan zij vakkundig te werk. U kunt er altijd vanuit gaan dat uw zending met veel zorg wordt vervoerd.

Neem contact op!

Breda Koeriers kan zowel kleine als grote pakketten snel en veilig voor u vervoeren. Niet alleen binnen Nederland, maar heel Europa. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als bezorger voor uw apotheek? Vul dan vrijblijvend ons offerteformulier om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Wij bespreken graag hoe wij medicijnen en andere speciale goederen voor u kunnen vervoeren.

Reppel Koeriers

  • Altijd Track & Trace

  • Binnen 30 min ter plaatse

  • Elke zending verzekerd

  • 24/7 bereikbaar

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)
Particulier of zakelijk?(Vereist)