Snelle koerier

Geen bestemming is ons te ver

Snelle koerier

Breda Koeriers

Als u op zoek bent naar een snelle koerier, dan bent u bij Breda Koeriers zeker aan het juiste adres! Ons werkgebied gaat veel verder dan alleen de omgeving van Breda. Wij komen uw zending namelijk ook gewoon ophalen in Rotterdam, Maastricht of Groningen en verzorgen de verzending zelfs tot aan andere plaatsen binnen Europa. Wij handelen dagelijks grote hoeveelheden internationale zendingen voor een grote klantengroep af en zorgen ervoor dat deze levering veilig en snel uitgevoerd wordt.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of organisatie in zijn geheel? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op! Zij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen.

Snelle koerier

Het team van Breda koeriers

Onze specialisten staan voor je klaar

Breda Koeriers

Breda Koerier is uw betrouwbare partner!

Onze koeriersdiensten

Maar waarom zou u nou juist voor ons moeten kiezen? Onze koeriersdiensten zijn zeer uiteenlopend. Kleine zendingen kunnen wij eenvoudig bezorgen per caddy, bus of bakwagen. Heeft u grotere zendingen die (nationaal of internationaal) bezorgd moeten worden? Dan hebben wij daar ook andere vervoersmiddelen, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten vrachtwagens, voor. Doordat wij zelf over een ruim wagenpark beschikken kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren voor al uw verzendingen.

DE VOORDELEN VAN

Breda Koeriers

Track & Trace

Alle wagens van Reppel Koeriers B.V. zijn uitgerust met Track & Trace van Fleetmatics!

Altijd optijd

Met ons uitgebreid wagenpark vervoeren we snel en veilig alle soorten zendingen.

Nooit extra kosten

Wij rekenen nooit extra’s zoals diesel, file, avond, nacht of weekend toeslag.

De bezorging

Altijd zorgvuldig

Een veilige en snelle bezorging begint natuurlijk met een goede chauffeur. Wij leiden onze chauffeurs daarom altijd goed op en beschikken daarnaast ook over een NIWO vergunning en een CBR Getuigschrift van vakbekwaamheid. Bovendien zijn al onze bezorgingen verzekerd tegen diefstal, verlies en beschadigingen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Snelle koerier
Snelle koerier

Breda Koeriers

Lorem ipsum sit dolor amet

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een snelle koerier? Vraag dan direct (en vrijblijvend) een offerte via onze website aan. Wij kijken graag op maat met u mee en zullen snel met een passend prijsvoorstel komen. Tot ziens bij Breda Koeriers!

OFFERTE AANVRAGEN

Gemakkelijk & snel

Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact op!